Jdi na obsah Jdi na menu
 


SPRINT CUP a Český pohár štafet

27. 5. 2013

Ve stejný den jako pohár se běžel v Karlově Studánce tzv.sprint cup, kterého se zúčastnili jen Adéla Vandasová (za výběr Východočeské oblasti), Zuzka Petrasová (za Vamberk), Daniel Vandas (za HK) a Radek Dvořáček (za Šumperk). Běhalo se samozřejmě v uličkách tohoto krásného lázeňského města kde bylo postaveno velké množství kontrol, takže sebemenší zaváhání případně zaběhnutí do jiné uličky znamenalo pokles o několik míst.

Výsledky: D12C/ 5. místo Adéla Vandasová, D18A/ 14. místo Zuzka Petrasová, H16A/ 3. místo Daniel Vandas, H20A/ 19. místo Radek Dvořáček.

Druhý den se závodníci přemístili do nedalekého Vrbna pod Pradědem, kde se běžel republikový závod štafet, z toho pro žactvo to byl vyzývací pohár, který z loňského roku východočeši obhajovali a opět jej získali. Běhalo se za slunečného, ale velmi chladného počasí (8°C) v podhorském lese v kopcovitém terénu plném kamenů a skalek (zbytky po těžbě rudy).

Výsledky: D12 2. místo VČ oblast (Adéla Vandasová běžela 3. úsek), H18 4. místo Hradec Králové (Daniel Vandas běžel 2. úsek), H21 36.místo Šumperk (Radek Dvořáček běžel 2. úsek).

Karel